ANRP

ANRP avocat

ANRP – Oferim consultanta si reprezentare juridica in legatura cu:

  1. Litigiile impotriva ANRP, respectiv CNCI  pentru dosarele intocmite in baza Legii 10/2001 si a Legii 18/1991
  2. Recuperarea efectiva a despagubirilor acordate prin Legea 290/2003  privind acordarea de despagubiri sau compensatii cetatenilor romani pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, retinute sau ramase in Basarabia, Bucovina de Nord si Tinutul Herta, ca urmare a starii de razboi si a aplicarii Tratatului de Pace intre Romania si Puterile Aliate si Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947.
  3. Recuperarea efectiva a despagubirilor acordate prin Legea 9/1998 privind acordarea de compensatii cetatenilor romani pentru bunurile trecute in proprietatea statului bulgar in urma aplicarii Tratatului dintre Romania si Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940.
  4. Recuperarea efectiva a despagubirilor acordate prin Legea 393/2006 privind acordarea de compensatii cetatenilor romani pentru bunurile trecute in proprietatea fostului Regat al Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, in urma aplicarii Protocolului privitor la cateva insule de pe Dunare si la un schimb de comune intre Romania si Iugoslavia, incheiat la Belgrad la 24 noiembrie 1923.
  5. Reprezentare in fata instantelor de judecata competente si a executorilor judecatoresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *